Het is officieel: de uitbreiding van het skatepark is goedgekeurd op de gemeenteraad, en de aanvraag is uitgestuurd! Er hebben zich al meerdere kandidaten gemeld, maar de timing is nog niet volledig duidelijk op dit moment. We hopen op een realisatie in 2023. Zodra de plannen concreet gemaakt worden zal er rekening gehouden worden met de resultaten van de bevragingen, en zal de stem van de skaters vertegenwoordigd blijven. Voor de indiening van het dossier gaan we een overlegmoment plannen met de verschillende kandidaten. Bij het jureren zullen de skaters ook een rol spelen. 

De herstellingen komen er wel sneller aan, deze zijn toegewezen aan de firma Berkmans uit Lommel en zijn gisteren (15 februari) al begonnen. De exacte timing is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden (die vrij onvoorspelbaar kunnen zijn). 

Graag willen we enkele skaters bedanken die zich mee hebben ingezet en vergaderd over de technische details. Shout-out naar Werner, Niels en Melissa!