Afgelopen weekend organiseerden we het Warmste Jeugdwerk Weekend op het Hertog Janplein. Het draaide allemaal om het Lommelse Jeugdwerk, want de Chiro, KSA, en Scouts zijn allemaal plaatsen waar iedereen zichzelf kan zijn, en dat is dit jaar ook het thema van de Warmste Week: “kunnen zijn wie je bent”. Hoewel het een koude namiddag was, werden we toch allemaal even warm vanbinnen: onze prachtige vlam werd in no time gevuld met mooie boodschappen en tekeningen van leiding en leden, en zelfs de burgemeester schreef “(jeugdwerk is) heerlijk jezelf kunnen zijn”.

Onze voorzitter Melissa is dit jaar 1 van de 21 ambassadeurs die heel Vlaanderen en Brussel warm maken voor het thema. Ook ambassadeur Rian Snoeks was aanwezig om enkele van zijn nummers te brengen (onze favoriet was “COOL KIDS”). Tijdens deze actie zamelden we ook geld in voor de Warmste Week door warme choco en vlammetjes te verkopen.

Heel veel dank aan iedereen die een kijkje kwam nemen! En shout-out naar de Jeugddienst voor alle hulp!

(Foto’s: Hilda Lodewijks)