Vrijdag 1 oktober vond de officiële opening van het nieuwe OverKop-huis plaats. Onze opkomende voorzitter Melissa Luykx heeft, net als vele andere belangrijke mensen, iedereen welkom geheten in het nieuwe OverKop-huis. De eerste twee jaar zal OverKop werken in de gebouwen van het Huis van de Jeugd (naast de Brandweer). Over twee jaar zal het verhuizen naar het nieuwe jongerencentrum dat aan de Adelberg gebouwd zal worden.

Zaterdag 2 oktober was de grote opendeurdag van OverKop in Lommel. Iedereen was uitgenodigd om eens kennis te komen maken. Ook nieuwsgierige ouders waren vandaag welkom. Maar vanaf volgende week is het OverKop-huis alleen nog maar voor jongeren zelf.

In een OverKop-huis kan je als jongere tot 25 jaar gewoon binnen en buiten lopen en allerlei leuke activiteiten doen. Het is een veilige plek waar je ook een luisterend oor vindt en beroep kan doen op professionele therapeutische hulp, zonder een label opgeplakt te krijgen.

Zelf komen kijken? OverKop is op volgende momenten open om gewoon eens binnen te wandelen.

Dinsdag: 16:00 – 19:00 uur
Woensdag: 13:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 16:00 – 22:00 uur

Meer informatie over OverKop kan je vinden op de website van OverKop. Of op de social media kanalen van OverKop Lommel.